• Emailmail@renasci.dk
  • AddressHostrupsgade 20, 1. sal th. 8600 Silkeborg
  • Open Hours24/7/365
  • Emailmail@renasci.dk
  • AddressHostrupsgade 20, 1. sal th. 8600 Silkeborg
  • Open Hours24/7/365

Om mig og navnet renasci

Om Flemming:
Erfaren direktør med solid økonomisk baggrund, dokumenteret med akkumuleret resultat på over 70 mill.kr. på 15 år i en meget svær branche. Derudover har jeg udarbejdet flere strategiforløb både i erhvervsvirksomheder, en professionel håndboldklub samt Danmarks største gymnasium.
Har gennemført flere opkøb og som følge heraf udført sammenlægninger, fusioner og rationaliseringer. 
Jeg samarbejder med kolleger med supplerende specialer, og du er derfor altid sikret et forløb, som tilgodeser præcis dit behov. 
I 2023 uddannet til Master-coach hos “www.Neurokommunikation.dk” og har ikke mindre end 59 år i livets skole på godt og ondt.

Hvorfor kalder vi firmaet for Renasci:
“Renasci” er et latinsk ord, der betyder “at genopstå” eller “at genfødes”. Det er sammensat af præfikset “re-“, der betyder “igen” eller “tilbage”, og verbet “nasci”, der betyder “at blive født” eller “at opstå”. Samlet set refererer “renasci” til ideen om, at komme ud af en vanskelig eller udfordrende periode og vokse sig stærkere og mere selvbevidst på den anden side. Det er et passende navn til en coaching-virksomhed, der hjælper erhvervsledere med at overvinde stress, udbrændthed og depression og finde ny energi og motivation til at nå deres mål.

Se evt. vores privatlivspolitk HER