• Emailmail@renasci.dk
  • AddressHostrupsgade 20, 1. sal th. 8600 Silkeborg
  • Open Hours24/7/365
  • Emailmail@renasci.dk
  • AddressHostrupsgade 20, 1. sal th. 8600 Silkeborg
  • Open Hours24/7/365

Velkommen


Nyheder: Lancering af Renasci’s nye Hjemmeside – Vejen til erhvervscoaching

Vi er glade for at meddele lanceringen af vores spritnye hjemmeside, der er dedikeret til at bringe erhvervsledere og ejerledere på vej mod revitalisering og balance gennem specialiseret erhvervscoaching. Velkommen til Renasci’s digitale platform!

Hjemmeside: www.renasci.dk

I en verden, hvor erhvervslivet ofte kan udfordre selv de stærkeste sjæle, præsenterer Renasci sig som en hjæpende hånd.
Vores nystartede coaching-virksomhed er dedikeret til at støtte erhvervsledere i at overvinde stress, udbrændthed og andre udfordringer, der kan opstå i en hektisk arbejdsverden.

Hvad Kan Du Forvente:

  1. Inspiration og indsigt: Få viden om vores unikke coaching-tilgang og hvordan vi hjælper med at skabe balance mellem arbejde og personligt liv.
  2. Lær mere om Flemming Heiberg, vores erfarne grundlægger og Mastercoach i Neurokommunikation. Hans egen baggrund som direktør og leder tilføjer en unik dimension til vores coaching-tilgang.
  3. Kontakt os: Du er kun et klik væk fra at starte din rejse mod revitalisering og balance. Find vores kontaktoplysninger, inklusive telefonnummer og e-mailadresse, på hjemmesiden.

Lad Renasci være din partner på vejen mod en mere harmonisk og produktiv tilstand som erhvervsleder.

Besøg vores nye hjemmeside på www.renasci.dk og begynd din rejse mod en revitaliseret og balanceret ledelsesoplevelse.